5- Curacao

5- Curacao

Na lang dromen en sparen hadden wij net na de zomer 2021 een vakantie geboekt naar Curacao. We zouden in Januari lekker 3 weken vertrekken naar de zon. Toen wij in December het nieuws kregen en wisten dat je met een klaplong niet mocht vliegen hebben we onze vakantie geannuleerd.

Toen de operatie in januari bekend was hadden wij weer hoop en boekte meteen een nieuwe datum voor Curacao. Begin mei zouden wij dan eindelijk vertrekken.

Helaas vond onze oncoloog dit niet zo’n goed idee. Er konden nog wat bijwerkingen zijn dus hij wilde ons liever in de buurt houden enkele weken na de laatste chemo. En hup, weer annuleren…

Maar we gingen niet bij de pakken neer zitten, uitrekenen wanneer het WEL weer mocht, de volgende controle was pas 3 maanden later dus toch weer opnieuw boeken. Kom maar op, Juni 2022 gingen we naar Curacao.

Het werd een hele fijne vakantie waarin we voor ons gevoel een hoofdstuk aan het afsluiten waren. Bijzondere belevenissen zoals Flamingo’s en Struisvogels voeren, zwemmen met dolfijnen, snorkelen met hele scholen vissen. Maar vooral even tijd met zijn drieen. Geen emmers voor het spugen, geen ziekenhuisbezoekjes, geen verdriet. Gewoon zoveel mogelijk plezier met elkaar maken

Jorrit is wel extreem moe, dus tussen de middag even goed slapen. ’s Avonds ziet hij niet zo goed meer dus er werd regelmatig te veel of te weinig geld neergelegd als we wel eens uit eten gingen. Zijn gehoor ging ineens achteruit, maar ja de hele dag in het water.

Het zal allemaal van de chemo komen… Toch?

https://www.doneeractie.nl/help-jorrit-zijn-herrineringen-te-maken-zie-update/-71511

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *